Amfa3000 waterontharder tegen kalkaanslag
iDe Amfa4000®. Incl gratis verzending nu tijdelijk van €299  voor €149.
Deze actie is geldig t/mTevreden Amfa bezitters


Lees ook enkele reacties van Amfa+ gebruikers.

Water is leven!

Water is een kostbaar bezit en onontbeerlijk voor Mens en Natuur.

Onze visie is goed water voor iedereen:  Vitaal water en minder kalkproblemen zonder de gezonde mineralen te verwijderen.  

De Amfa4000+ verminderd:                                      De Amfa4000+ verhoogt:

 1. kalkaanslag.                                                             Het comfort. 
 2. Algengroei.                                                               De waterkwaliteit ( zuurstof rijk).                                                              
 3. Chloordampen  (zwembaden).                                    De microbiologisch waterkwaliteit.
 4. Het gebruik van reinigingsmiddelen.                            Maakt water weer vitaal.  
 5. Spanning oppervlakte water 
 6. ( water kookt sneller). 
 7. Het energie verbruik verminderd. 

 

Dhr. J.Bakker     Utrecht.

Na het installeren heeft de waterkwaliteit zich zichtbaar verbeterd.  Binnen drie weken kon mijn vrouw grote kalkverbeteringen vaststellen. Mijn vrouw is verheugt over het blauwe badwater en voegt geen extra’s meer toe aan het badwater. We hebben een goed gevoel over het Amfa4000  apparaat.


Mevr. H.Blom     Leiden.

Wij zijn blij verrast door het Amfa4000  dit hadden wij niet verwacht. We hebben veel minder last van die smerige aanslag aan de kraanfilters. Al het sanitair blijft langer mooi en ik heb nu veel minder werk om de boel schoon te houden. Mijn douchewand maak ik nu zonder antikalkmiddelen schoon met een beetje afwasmiddel. Jullie kennis van water is groots bedankt mensen.

 

Mvr. Boekel  Venlo.

Ik moet toegeven dat ik behoorlijk sceptisch was maar het alternatief was duur en had veel onderhoud nodig. Ik heb in 2013 een zwaardere uitvoering van de  Amfa4000 laten plaatsen waar ik absoluut geen spijt van heb. Omdat wij een melkstal hebben gaan er veel liters water doorheen om de tanks en machines schoon te houden. We waren voorheen 2 uur per dag bezig om de boel schoon te krijgen kalk en nog eens kalk. Na het plaatsen van de Amfa4000 gaat dat een stuk beter en zijn we binnen een uurtje klaar. Dat scheelt een uur per dag en het RVS blinkt. Mijn vrouw is er ook blij mee want in ons huis hebben we ook veel minder kalk rommel. Mijn dank voor de goede service en uitleg.    

 

Regina de Vries    Groningen.

Dit had ik tien jaar eerder moeten hebben dat had me veel werk gescheeld maar beter laat dan nooit. Maar nu komt het, ik heb 2 watervoorzieningen voor de paarden.  1 voor binnen en 1 voor buiten. De buiten waterkuipen worden vanuit mijn privé huis met water gevuld daar is de Amfa4000 op aangesloten. De binnen kuipen worden gevuld met een andere wateraansluiting waar geen Amfa4000 is aangesloten en ja hoor de meeste dieren willen alleen nog maar uit de buiten kuipen drinken. Ik was stom verbaast maar ik moet zeggen dat ik ook het water in mijn huis nu lekkerder vind. Klopt het dat jullie systeem wordt gebruikt voor renpaarden en springpaarden?

Peter de Wit.   Nijmegen.


Wij hebben nu drie jaar een Aqua plus systeem en eerlijk is eerlijk het doet wat u zegt.
In onze cafetaria wordt veel spa blauw gedronken en ik ben soms geneigd om te vragen of ze Aqua plus willen. Ons kraanwater smaakt nu veel beter als spa blauw en ikzelf drink niet anders meer. Onze vaatwassers en koffiemachines vragen veel minder onderhoud, de vaat wordt mooi schoon zonder kalkstrepen en het schoonmaken van de tafels, vloer en RVS werktafel gaat veel rapper.  


Maurice Laporte  st. Annaland.

Als biologisch tuinder wil je alles wat niet natuurlijk is vermijden maar ook resultaat zien.
Ik vang veel regenwater op, maar dat is in de zomer niet voldoende dus moet ik ook hard kraanwater gebruiken en dat stagneerde de groei van mijn gewassen. Jullie apparaat, de Amfa4000 is niet alleen om kalkaanslag te verminderen maar kan ook het water vitaliseren. Een beetje zelfstudie onderbouwde jullie stelling. Na het monteren van de Amfa4000 groeide de gewassen sneller ook als ik kraan water gebruik. Achteraf en na enige studie eigenlijk logisch positieve frequentie beïnvloed de planten groei positief. Geweldige vinding!


T. Mulder

Ondernemingen die gebruikmaken van de ervaring van HSD Waterbehandeling en Engineering:

 • BP
 • Esso
 • Starbucks
 • Luchthaven Frankfurt
 • Delhaize
 • Center Parks
 • Landal Greenparks
 • Porsche
 • Quality Bakery
 • Krups
 • Fluid System Europe
 • Solvay
 • Golden Tulip
 • Adidas
 • Hoogovens
 • Luchthaven SchipholLees meer over de prijs,garantie en voorwaarden
Velen gingen u voor en genieten inmiddels van ontkalkt water. Dat wilt u toch ook