Amfa3000 waterontharder tegen kalkaanslag
iDe Amfa4000®. Incl gratis verzending nu tijdelijk van €299  voor €169.
Deze actie is geldig t/mWie is HSD


HSD waterbehandeling in samenwerking met Zwitserse vakmanschap.


Het ontstaan van het Amfa4000® systeem begon in de voedingsmiddel industrie. Er worden steeds strengere eisen aan de voeding industrie gesteld. Deze normen zijn omschreven in de HACCP en de internationale bakery richtlijnen.

Dr. Hubbert Francella ontdekt dat kalkaanslag de grote boosdoener van het schoonmaak- en desinfecteerprobleem is. Bacteriën en schimmels kunnen zich eenvoudig nestelen onder een laagje kalk op de vloeren, wanden en machines. Door de klassieke reiniging methode met hardwater wordt er telkens een laagje kalk gevormd waaronder bacteriën en schimmels goed kunnen gedijen.

Agressieve kalk reinigers zijn noodzakelijk om het probleem op te lossen en kalkaanslag te verwijderen. Ontkalken met speciale reiniging middelen vergt veel tijd, veroorzaakt productie stilstand en is ook nog eens een ongezonde bezigheid. Er moet naar een andere eenvoudigere manier van kalkbestrijding worden gezocht. Het volledig ontharden van water doormiddel van een ionenwisselaar is zeer kostbaar, gebruikt veel spoelwater en zijn vaak erg groot. Bovendien vergt een ontharding systeem met zout veel onderhoud en is een telkens terugkomende kostenpost.
Na veel speurwerk ontdekt Dr. Hubbert Francella het Zwitserse procedé AMFA® (anti maschine fehler anlage). Het AMFA® antikalk systeem beperkt het kalkprobleem en schade aan machines worden verminderd zonder grote kosten. Het AMFA® systeem verandert de structuur van calcium en magnesium waardoor de kalk niet neerslaat zodat het reinigen en desinfecteren een stuk eenvoudiger wordt. Tevens wordt het water door de magnetische velden vitaal.

"Het probleem moest op een andere manier aangepakt worden. Maar hoe? Daar moet toch een oplossing voor zijn" Vroeg Hubbert Francella zich af.

Schoonmaken met het door het AMFA® systeem behandeld water levert goede resultaten op, er hoeft vaak maar de helft van de schoonmaak middelen gebruikt te worden. En dat zonder dat het water volledig wordt onthard.

Bijvoorbeeld het schoonmaken en desinfecteren van zwembaden in hotels wordt een stuk eenvoudiger.
Een ander groot voordeel is dat het water vitaal blijft. Dit is niet het geval bij volledige ontharding waarbij gezonde mineralen, welke tevens als conserveringsmiddelen dienen aan het water worden onttrokken. Volledig onthard water heeft een beperkte houdbaarheid. Het ontstaan van schimmel, bacterievorming en legionella is mogelijk als er geen frequente doorstroming plaatsvindt.

Omdat ook particulieren veel hinder ondervinden van kalkaanslag en hardwater, ontwikkelde Dr. Hubert Francella voor huishoudelijk gebruik de Amfa3000®. Het AMFA4000® antikalk systeem vergt geen onderhoud, is op alle fronten milieu vriendelijk en functioneert zonder gebruik van stroom.

Het succes bleef dan ook niet uit. In Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, UK, Tsjechië en Hongarije genieten inmiddels honderdduizenden mensen van heerlijk vitaal water zonder kalkaanslag. Waar een klein land groot in kan zijn.

Nederland is een waterland met veel kennis op het gebied van water, dit gecombineerd met Zwitserse vakmanschap leverde een uniek systeem op, de Amfa4000®.

Julio Rosier

HSD  voor privé en bedrijf

contact

verder