Veelgestelde vragen over waterontharders

Waterontharders zijn erg populair dankzij de vele voordelen die het apparaatje met zich meebrengt. Ondanks dat steeds meer mensen een waterontharder hebben of kennen, is nog niet iedereen bekend met deze compacte ontkalker. Daarom een overzicht van de veelgestelde vragen.

Wat is het voordeel van een waterontharder?

Een waterontharder biedt vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat een waterontharder ervoor zorgt dat u geen last meer heeft van kalk in huis. Kalk is namelijk nadelig voor uw stookkosten, huishoudelijke apparatuur en drinkwater. Met een waterontharder gaan uw wasmachine, waterkoker en andere apparaten waar een verwarmingselement in zit langer mee, smaakt uw kraanwater beter en bespaart u energie.

Is een waterontharder duur?

Een waterontharder kost nu slechts € 169,-. Hier staat tegenover dat u tot wel € 500,- per jaar bespaart in uw huishouden.

Kan ik een waterontharder zelf aansluiten?

Het aansluiten van een waterontharder is erg eenvoudig en kunt u zelf doen. U hoeft geen monteur in te schakelen en u heeft ook geen gereedschap nodig. De installatie duurt slechts 5 minuten.

In onderstaande video ziet u hoe gemakkelijk het is. Nog niet helemaal duidelijk? Klik hier om meer te lezen over de installatie.

Is een waterontharder groot?

Nee, deze waterontharder is juist erg compact. De ontkalker is slechts 9 cm lang en 7 cm breed. Zo past hij in elke meterkast.

Klopt het dat ik geld bespaar met een ontharder in huis?

Dat klopt. Omdat uw energierekening lager wordt én uw huishoudelijke apparatuur minder snel slijt, bespaart u ongeveer € 500,- per jaar.

Kan ik een waterontharder bestellen op deze website?

De Amfa4000 waterontharder is te koop via Calcfree.com. Wanneer u voor 23:59 uur bestelt, heeft u hem morgen al in huis. Daarbij betaalt u geen verzendkosten.

Klik hier om de waterontharder te kopen.

Hoe werkt de waterontharder?

De Amfa4000 is voorzien van een magneet. Deze magneet zorgt ervoor dat calcium en magnesium niet gaan hechten, waardoor kalkaanslag uitblijft.

Lees hier meer over de werking van een waterontharder.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Amfa4000 waterontharder? Neem dan contact op met onze klantenservice en vul het contactformulier in.