De voordelen van de Amfa4000 waterontharder

Een Amfa4000 waterontharder heeft vele gunstige eigenschappen. Ontdek ze allemaal:

€ 500,- per jaar besparen

Kalk in uw huishouden heeft een groot, nadelig effect op uw energierekening. Doordat appraten die een verwarmingselement bevatten harder moeten werken, verbruiken ze meer energie. Dit ziet u direct terug op uw energienota. Een kalkvrije woning zorgt voor een kostenbesparing van tot wel € 500,- per jaar.

Verlengt levensduur wasmachine

Kalk in uw wasmachine zorgt ervoor dat het apparaat sneller defect raakt. Dit geldt ook voor andere huishoudelijke apparatuur zoals, de vaatwasser en het Senseo apparaat. De waterontharder gaat kalkaanslag tegen waardoor uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Eenvoudige montage

Het monteren van de waterontharder is zeer eenvoudig en doet u al binnen 5 minuten. U heeft geen gereedschap of technisch inzicht nodig om de ontkalker te installeren. Lees hier meer over het installeren van de waterontharder.

Milieuvriendelijke oplossing

Een waterontharder met magneet, zoals de Amfa4000, is een waterontharder die het milieu niet belast. De Amfa400 is bovendien erg duurzaam en volledig stroomloos.   

Voor alle huishoudens

Een waterontharder is een compact apparaat dat u kunt aansluiten in elke woning. Het maakt niet uit of u een rijtjeshuis, appartement, twee-onder-een-kapwoning, studentenhuis of vrijstaande woning heeft. De waterontharder past overal.

Goed voor uw huid

Heeft u last van huidproblemen, zoals een droge huid, eczeem of psoriasis? De kans is groot dat de aanwezige kalk in hard water dit verergert. Maak een eind aan huidirritaties met een waterontharder en merk het verschil.

Geen onderhoud

Waar u andere waterontharders regelmatig moet onderhouden, is een magneetontkalker 100% onderhoudsvrij. Een waterontharder bespaart niet alleen geld, maar ook tijd.

Goedkoop

Een waterontharder kost slechts € 169,-. Met de wetenschap dat u ongeveer € 500,- per jaar bespaart, is dit een van de beste investering die u dit jaar doet.

Amfa4000 waterontharder kopen bij Antikalk.com

Zoals u heeft kunnen lezen, betaalt een waterontharder zichzelf binnen een jaar al terug. Wacht daarom niet langer en schaf vandaag nog een waterontharder aan.

Waterontharder bestellen