De voordelen van het Amfa4000 antikalk systeem

Een Amfa4000 antikalk systeem heeft vele gunstige eigenschappen. Ontdek ze allemaal:

€ 500,- per jaar besparen

Kalk in uw huishouden heeft een groot, nadelig effect op uw energierekening. Doordat appraten die een verwarmingselement bevatten harder moeten werken, verbruiken ze meer energie. Dit ziet u direct terug op uw energienota. Een kalkvrije woning zorgt voor een kostenbesparing van tot wel € 500,- per jaar.

Verlengt levensduur wasmachine

Kalk in uw wasmachine zorgt ervoor dat het apparaat sneller defect raakt. Dit geldt ook voor andere huishoudelijke apparatuur zoals, de vaatwasser en het Senseo apparaat. De Amfa4000 gaat kalkaanslag tegen waardoor uw huishoudelijke apparaten langer meegaan.

Eenvoudige montage

Het monteren van het antikalk systeem is zeer eenvoudig en doet u al binnen 5 minuten. U heeft geen gereedschap of technisch inzicht nodig om het antikalk systeem te installeren. Lees hier meer over het installeren van het antikalk systeem.

Milieuvriendelijke oplossing

Een antikalk systeem met magneet, zoals de Amfa4000, is een antikalk systeem dat het milieu niet belast. De Amfa400 is bovendien erg duurzaam en volledig stroomloos.   

Voor alle huishoudens

Een antikalk systeem is een compact apparaat dat u kunt aansluiten in elke woning. Het maakt niet uit of u een rijtjeshuis, appartement, twee-onder-een-kapwoning, studentenhuis of vrijstaande woning heeft. De Amfa4000 past overal.

Goed voor uw huid

Heeft u last van huidproblemen, zoals een droge huid, eczeem of psoriasis? De kans is groot dat de aanwezige kalk in hard water dit verergert. Maak een eind aan huidirritaties met een Amfa4000 en merk het verschil.

Geen onderhoud

Waar u andere antikalk systemen regelmatig moet onderhouden, is een antikalk systeem 100% onderhoudsvrij. Een Amfa4000 bespaart niet alleen geld, maar ook tijd.

Goedkoop

De Amfa4000 kost slechts € 169,-. Met de wetenschap dat u ongeveer € 500,- per jaar bespaart, is dit een van de beste investeringen die u dit jaar doet.

Amfa4000 antikalk systeem kopen bij Antikalk.com

Zoals u heeft kunnen lezen, betaalt een antikalk systeem zichzelf binnen een jaar al terug. Wacht daarom niet langer en schaf vandaag nog een antikalk systeem aan.

Antikalk systeem bestellen

*Magnetische antikalk systemen zoals Amfa4000 helpen om kalkproblemen te verminderen. Kalkaanslag kan nooit voor 100% worden voorkomen, maar de negatieve effecten van kalk kunnen door de Amfa4000 onderdrukt worden. De mate van succesvolle werking is hierbij afhankelijk van externe factoren, zoals [lengte en materiaal van leidingen].