Waterontharder werking

De Amfa4000 is een waterontharder die zich onderscheidt van andere waterontharders. Deze stroomloze uitvinding is het beste wapen in de strijd tegen kalk. De Amfa4000 lost bestaande kalk op en voorkomt nieuwe kalkvorming. En dat op milieuvriendelijke wijze

Producteigenschappen

  • Volledig stroomloos
  • Compacte behuizing
  • Krachtig magnetisch veld
  • Zwitserse innovaties

Kennis uit Zwitserland

De Amfa4000 is de combinatie van een krachtige magneet en innovaties uit Zwitserland. Jarenlang onderzoek ging eraan vooraf, maar het resultaat mag er wezen. Het magnetische veld schakelt de binding van calcium en magnesium uit. De kalk die is ontstaan wordt weliswaar niet uit het water gehaald, maar is wel onschadelijk gemaakt. De Amfa4000 wordt daarom met recht het beste stroomloze antikalksysteem genoemd.

Voorkomt kristalvorming

Met een kracht van 0.117 Tesla, ofwel 1170 Gauss, krijgen de mineralen in het water geen kans om te kristalliseren en te gaan hechten aan uw leidingwerk.

Compact

Waar andere waterontharders een grote kast of machine nodig hebben om goed te werken, verschijnt de Amfa4000 in een compacte behuizing van 9 centimeter lang en 7 centimeter breed. Uitermate geschikt om te installeren in de meterkast.

Ontdek het zelf

Bent u benieuwd wat een waterontharder voor uw huiskouden kan betekenen? Ontdek de voordelen. U kunt de Amfa4000 nu 100 dagen testen. Bent u achteraf niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug.

100 dagen uitproberen